lovaglas-csopak-manor

Lovaglás

Ha vendégeink lovagolni szeretnének, a helyi lovas klubot hívjuk segítségül. Tapasztalattal nem rendelkezők a karámban sajátíthatják el az alapokat, a gyakorlottabbak kétórás túra keretében barangolhatják be a Bakonyalját, fel a csopaki kilátóig. A gyerekeket Kanóc és Csibész, a két póni várja, akár 3 éves kortól.
kirandulas-manor-csopak

Kirándulás

A környék, Veszprém megye természeti és kulturális környezete hihetetlenül sokszínű. Szívesen segítünk megtalálni az érdeklődésednek, igényeidnek leginkább megfelelő úticélt.   Tihanyi apátság Örvényesi vízimalom Udvari szívtemető Kékkúti forrás Szentbékkállai kőtenger Tapolcai tavasbarlang Keszthelyi Festetics kastély Nagyvázsonyi lovas napok Zirci arborétum Herendi porcelánmúzeum Bakonybéli kálvária Szigligeti vár Sümegi vár
????????????????????????????????????

Kerékpár

A környék kerékpárút-hálózata rendkívül fejlett. Füredre áttekerni fagyizni egyórás program, a Káli-medencében ebédelni félnapos. Vendégeink bérmentve használhatják kerékpárjainkat (foglaltság és foglalás függvényében), de mivel legtöbbjük váltó nélküli tanyabike, többnapos túrákhoz célszerű saját biciklit hozni, esetleg bérelni. Az északi-parti kerékpáros csillagtúrák legszerencsésebb kiindulópontja természetesen Csopak.
vitorlazas-manor-csopak

Vitorlázás

A kétórás kis vitorlás strandprogramtól az egyhetes Balaton túrák megszervezéséig számtalan lehetőséget kínálunk a vitorlázás iránt érdeklődőknek. A diszkrét családi vitorlástól a schaerenkreuzeren keresztül a luxusyachtig szinten minden típus megtalálható a flotillában. Kapitánnyal vagy anélkül, akár szakáccsal is. Nagy és komoly társaságok számára háziverseny és/vagy 2-3 napos badacsonyi kulturális bortúra.
 

Comments are closed.

Minden Jog Fenntartva © 2019 Manor House Inn Csopak