A recepció 9-18 óra között áll rendelkezésedre, ezen az idősávon kívül telefonon tudsz elérni minket (+36703626673). Ha 18 óra után érkezel, kizárólag akkor tudunk fogadni, ha előre jelzed igényed a kései bejelentkezésre. Távozásod napján kérünk, 10 óráig hagyd el a szobát. Kései kijelentkezés felár fizetését vonhatja maga után.

Gyerekekkel érkezőknek a játszószobát rendeztünk be, amely egész nap rendelkezésre áll 9-19 óráig.

A reggelit is a villaépület fogadó szintjén szolgáljuk fel 7.30 és 10.00 között. 10 óra után sajnos nem áll módunkban reggelit biztosítani. Ételallergiások számára előre egyeztetés alapján tudunk speciális élelmiszerekkel készülni. A kávé- és teafogyasztás napközben 19 óráig lehetséges és díjmentes.

A Szobák menüpontban feltüntetett lakrészek ágyszámaitól való eltérés a menedzsment hatáskörébe tartozik. Pótágyazási lehetőségről minden esetben a Manor dönt. Kérjük, előre egyeztess velünk, mert nem áll módunkban a helyszíni kérések megvalósítása.

A szobákat igyekeztük felszerelni minden alapvető kényelmi kellékkel. Ezen felül a recepción tudtok kérni néhány dolgot, ha otthon felejtettetek, és már a környék boltjaiban sem tudjátok őket beszerezni. Például szobapapucs, fogkefe, borotva, varrókészlet.

A takarítást 10-16 óra között végezzük. Minden nap bemegyünk ellenőrizni a szobákat, ha ez ellen kifogásod van, vagy bármire szükséged van, kérlek jelezd a recepción. Hosszabb tartózkodás esetén 3 naponta nagytakarítást végzünk, ezt is reggeli alatt egyeztetjük.

Minden lakrész közelében kialakítottunk egy teakonyhát. Itt találsz tányért, poharat, evőeszközt, mikrót, azaz mindent, ami egy szendvics elkészítéséhez vagy egy rendelt étel felmelegítéséhez szükséges. Főzőlapot, lábost, szűrőt tudunk biztosítani, azonban egy tészta kifőzésénél többre nem alkalmasak a konyháink. Ha bonyolultabb ételre vágysz, kérjük, a környék éttermeit vedd igénybe!

Comments are closed.

Minden Jog Fenntartva © 2019 Manor House Inn Csopak